Chat with us, powered by LiveChat Politica de confidentialitate - Protectia datelor cu caracter personal invitatii nunta, albume foto, invitatii botez, marturii
0 Item(s) 0.00

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Politica de confidentialitate - Protectia datelor cu caracter personal

I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale bridealbum.ro (societatea / societatile care opereaza acest website conform termenilor si conditiilor), cu sediul in Constanta, Bd. Alexandru Lapusneanu, Nr. 163, Bl. LT8, SC. B, Ap.16, Parter, in calitate de operator de date.

Aceasta pagina are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii website-ului www.bridealbum.ro. Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-urile grupului Bridealbum, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 In ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “GDPR”).

Va rugam sa acordati o atentie deosebita lecturarii urmatoarei Politici (denumita in continuare “DPP”) pentru a Intelege modul in care vor fi tratate informatiile dumneavoastra ("date personale”) si scopul folosirii acestora.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de Bridealbum se va realiza intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal, specifice fiecarei tari in care operam.

Prin DPP, Bridealbum dorește sa informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam și le procesam, precum și cu privire la scopurile prelucrarii. In plus, vizitatorii site-ului sunt informati prin intermediul DPP și cu privire la drepturile de care beneficiaza.

bridealbum.ro a luat toate masurile tehnice si organizatorice in vedere respectarii regulamentului GDPR incepand cu data de 04 Ianuarie 2019. Acestea pot fi consultate la cerere prin trimiterea unui email catre office@bridealbum.ro. 

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Daca sunteti client al site-ului nostru, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume și prenumetelefon, adresa de e-mail, adresa de facturarenume si prenume destinataradresa de livrarenumar de telefon destinatar, date referitoare la modul In care utilizati website-ul nostru, de exemplu comportamentul/preferintele/obișnuintele dumneavoastra de accesare a informatiilor, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail, nume, prenume, acordul de inscriere la newsletter (optional), data de nastere si genul / sexul, parola unica si confirmarea acesteia. In cazul in care nu finalizati o comanda pe loc, o data cu inregistrarea unui nou cont, datele dvs se vor stoca in baza de date Bridealbum si puteti sa va inregistrati oricand in cont, utilizand parola indicata.

Pe website-ul nostru aveti posibilitatea de a comanda online fara sa va efectuati un cont inregistrat, aceasta actiune numindu-se Comanda precum vizitator neinregistrat. In acest caz se vor stoc pe website-urile Bridealbum doar informatiile legate de comanda plasata si sesiunea de accesare a website-ului la momentul plasarii acesteia.

II.2. Daca sunteti vizitator al website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii website-urilor din grupul nostru, cum ar fi datele pe care le furnizati In cadrul formularului de comanda sau in cazul inregistrarii unui cont nou sau informatiile furnizate prin formularul de contact. Informatiile furnizate vor fi folosite strict pentru a procesa solicitarile dvs si pentru a livra cu success comanda dvs.

II.3. Daca aplicati pentru un job in cadrul Bride Album in calitate de candidat vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experienta precum și orice alte date incluse in documentele pe care alegeti sa le transmiteti pe emailul companiei.

II.4. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, Bridealbum prelucreaza datele dumneavoastra de contact, cum ar fi nume și prenume, adresa de e-mail și telefon pe care le furnizati in contextul initierii sau desfașurarii relatiei contractuale cu Partenerii sau potentialii Parteneri.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrarii

III.1. Daca sunteti client al website-ului nostru, compania noastra prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Terţii care au acces la date sunt:

  • companiile de livrare (FanCurier, Cargus), 
  • procesatorii de plăti (PayU), 
  • serviciile de e-mail marketing (MailChimp), 
  • Servicii de hosting. 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra și Bride Album, definit in cuprinsul Termenilor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra și Bride Album.


 

  • pentru Indeplinirea obligatiilor legale care incumba Bridealbum in contextul serviciilor prestate prin intermediul website-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum și In materie de arhivare.
    • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara In baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea companiei de a respecta obligatiile legale care Ii revin și deci In imposibilitatea de a va oferi serviciile comandate.
  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms, telefon) de comunicari comerciale privind produsele și serviciile oferite de Bride Album.
    • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor In acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau la momentul plasarii unei comenzi online.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati dand un email catre office@bridealbum.ro.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.


 

  • In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a www.bridealbum.ro, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea Imbunatatirii experientei oferite pe www.bridealbum.ro.
    • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al AlbumeFoto HD de a Imbunatatii permanent experienta clientilor. Furnizarea datelor dumneavoastra In acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteti vizitator al www.bridealbum.ro, Bridealbum prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms, telefonic), de comunicari comerciale privind produsele și serviciile companiei.
    • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
    • va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea și bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe www.bridealbum.ro SAU prin bifarea casutelor corespunzatoare in momentul plasarii unei comenzi noi. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale sau dand un email cu o solicitare pe office@bridealbum.ro .
    • furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
  • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor și pentru a monitoriza traficul și a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe www.bridealbum.ro.


IV. Durata pentru care va prelucram datele

Bride Album poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:


Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;

  1. În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
  2. În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs., dar nu mai mult de 5 ani de la ultima corespondență trimisă;
  3. În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 5 ani după ultima interacțiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastră);
  4. În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele stocate în bazele noastre de date pentru scopul comunicărilor de marketing direct sunt șterse din evidențele acestor baze de date la 5 ani de ultima interacțiune cu dumneavoastră;
  5. În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 5 ani de la colectarea acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.


Ca principiu, Bride Album va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe Intreaga durata a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale Bride Album, respectiv pe durata necesara Indeplinirii obligatiilor legale care revin in sarcinaBride Album (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data Incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost Intocmite).

In situatia in care sunteti client și va exercitati optiunea de ștergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Ștergere cont din sectiunea Informatiile contului meu,

Bride Album va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele și serviciile oferite prin Bride Album. In acest sens, daca alegeti sa va ștergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri / apeluri telefonice de acest gen.

Totuși, dorim sa va informam ca ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul In care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti ștergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul V de mai jos. In cazul in care solicitati ștergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de ștergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Bride Album va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfașurate de Bride Album pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

In cazul in care alegeti sa aplicati la un job in cadrul Bride Album, In calitate de candidat, Bride Album va pastra datele cu caracter personal atat cat este necesar pentru procesul de recrutare. In cazul in care nu sunteti selectat pentru pozitia pentru care ati aplicat, Bride Album va prelucra datele dumneavoastra pe care le-ati furnizat pentru a va avea in vedere pentru alte procese de recrutare, dar nu mai mult de 5 ani de la data la care ati furnizat datele.

In cazul in care sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri ai Bride Album, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesara pentru Incheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligatiilor legale, inclusiv cele privind arhivarea si obligatiile fiscale/contabile.

V Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru Indeplinirea scopurilor de prelucrare, Bridealbum poate dezvalui datele dumneavoastra catre Parteneri, catre societatile afiliate Bride Album, catre terte persoane sau entitati care sprijina Bridealbum sau cu care colaboram, in oferirea de servicii prin www.bridealbum.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, email marketing, florarii partenere locale si international, procesatori de plati), ori catre autoritatile publice centrale/locale, In urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Bride Album, inclusiv pentru intermedierea relatiei dintre dumneavoastra și Partenerii noștri care comercializeaza produse prin aceasta pagina de internet, In masura In comandati produse vandute de aceștia;
  • in situatiile In care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati clientilor, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale ;
  • pentru mentinerea, personalizarea și Imbunatatirea www.bridealbum.ro și a serviciilor derulate prin intermediul acestora;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile și limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Pentru prelucrarea de date derulata de Partenerii cu care intrati in relatie, potrivit Termenelor și conditiilor, prin intermediul www.bridealbum.ro și care prelucreaza datele dumneavoastra in nume propriu, in calitate de operatori de date, va rugam sa aveti in vedere politicile de confidentialitate oferite de acei Parteneri. Bride Album nu are niciun control asupra modului in care va sunt prelucrate datele de catre aceștia.


Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Bride Album pot fi transferate in afara Romaniei.

V. Drepturile de care beneficiati

In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de va opune prelucrarii in limitele și conditiile prevazute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment, fara insa a afecta prelucrarile desfașurate de Bride Album pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia. In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la: office@bridealbum.ro

Monitorizarea respectarii cerintelor legale in acest domeniu este asigurata inclusiv de catre responsabilul cu protectia datelor desemnat in cadrul Bridealbum, avand urmatoarele date de contact: office@bridealbum.ro

Nu aveți nici un produs în coș.