/Despre Noi
Despre Noi 2017-05-24T14:35:30+00:00

Despre Noi

Peste 25 de ani de experienta

Din 1990 am inceput cu developarea filmelor si printarea fotografiilor,
In 2002 am achizitionat primul laborator foto digital.
In anul 2006 am inceput realizarea albumelor FotoStory. Suntem primii promotori in Romania al acestui concept.
Din 2006 am evoluat foarte mult si am lucrat pentru mii de clienti multumiti de prestatia noastra.

Alege-ti coperta preferata

Copertile handmade ofera un aspect special si eleganta.
Copertile din piele ecologica ofera o eleganta desavarsita.
Copertile din piele naturala ofera o eleganta desavarsita si o calitate superioara.
Copertile din acril permit imprimarea fotografiei aleasa de dumneavoastra pe suprafata lucioasa pentru a capata stralucirea dorita.
Copertile HardCover pot fi printate si pe cotor de aceea reprezinta o alegere potrivita pentru albumele ce se vor a semana cartilor din biblioteca ta.
Copertile FastBind sunt alegerea potrivita pentru ati personaliza complet albumul tau foto.

Alege face-off de catifea sau de carton, diferite culori

Albumul tau reprezinta o amintire, aceasta prin urmare trebuie sa reprezinte cat mai bine acea amintire, de aceea iti poti personaliza albumul cu catifea fratuzeasca de cea mai buna calitate, diferite culori, pentru a oferii albumului tau un plus de eleganta, sau un carton special, diferite culori, pentru a oferii un plus de durabilitate.

Hârtie de cea mai buna calitate

Tipărirea se realizează pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate (silk, metalic, matt, lucios), într-o album de o eleganţă desavârşită. Albumele Bride poat avea între 5 şi 25 de colaje (10-50pag.). Colajele tipărite sunt ansamblate cu o mare precizie. Legarea dă o stabilitate foarte bună albumului, aceasta garantează calitatea şi durabilitatea.

Doar trimite-ne fotografiile, ne ocupam noi de restul!

Albumul de fotografii este o amintire deosebit de frumoasă sau un cadou care depăşeşte toate aşteptările. Trimiteţi-ne fotografiile dumneavoastră iar noi ne ocupăm de restul! Cu imaginile primite, noi vom creea colajele aşa cum vă doriţi, apoi le vom trimite către dumneavoastră pentru a verifica şi confirma că este conform dorinţelor. Avem laborator foto de ultimă generaţie unic în România ce asigură o calitate deosebită, culori naturale şi o profunzime excelentă tiparind cu 600dpi.

Super seriozitate din partea lor si un mare plus pentru faptul ca se bazeaza pe orientarea catre nevoile clientului! Sunt foarte multumit atat de servicii cat si de calitatea produselor comandate!

Mihai Olteanu, București

Calitatea printurilor este foarte buna, chiar am avut cu ce sa comparam si este clar peste. Mi-a placut ca ati egalziat/ajustat luminozitate pozelor astfel incat sa se potriveasca cu imprimanta, sa iasa pozele corect expuse. Copertile sunt toate foarte frumoase, ne place ca exista o cutie si pentru cele mici. Si albumelul legat de cununia civila a fost o surpriza foarte frumoasa. Nu estimam, dar este de foarte mare efect. E micut si simpatic, compus cu imaginatie si idei frumoase. Ne-a placut foarte mult.

Adrian Nistor, București

Am avut norocul să întâlnesc aceasta companie la unul dintre târgurile de nunți la care am participat.
De la prima vedere, produsele expuse m-au impresionat prin pretul scazut,
dar mai ales prin calitatea lor.
Am achizitionat de la Bride Album initial invitatiile, apoi mărturiile (mini-albume) si in cele din urma albumele pentru părinti si nași; absolut toate au impresionat si au fost foarte apreciate.
Fiind destul de prinsa cu alte pregatiri, de fiecare dată am trimis comanda in ultimul moment, insa ei au făcut eforturi suplimentare sa le primesc in timp util
(editarea si expedierea albumelor a fost facuta in 2 zile).
După ce am colaborat cu ei, pot spune fara retineri ca promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada nu fac altceva decat sa confirme ca raportul calitate-pret nu poate fi gasit in alta parte.

Ionela Georgescu , București

Va multumim din suflet pentru amabilitate si promptitudine!

Roxana Gulianu, Dâmbovița

Am impresionat pe multi dintre prieteni si apropiati cu invitatiile. Cele mai multe dintre remarcile lor au fost: „Foarte originale!”, „Inedite” si „In sfarsit o invitatie pe care o pot pastra!”.

Ramona Sora, București

Multumesc pentru invitatii, marturii si plicuri de bani! Sunt foarte frumoase, asa cum am dorit!

Multumesc din suflet!

Zaharia Enea Nicoleta, București
  • Promptitudine
  • Calitate
  • Suport
5